Új weboldal indul

Kedves Sajóecsegiek és nem csak Sajóecsegiek!

Strukturáltabb és szebb megjelenéssel, bővebb tartalommal folytatja településünk weboldala a működést. Egyik legfontosabb újítás a főoldal, amit éppen most is olvas. A facebook adatlapomhoz hasonlóan ide is folyamatosan kiposztolásra kerülnek a legfrissebb hírek, újdonságok, felhívások. Az egyszerűbb adatközlés céljából ezt egy beágyazott blog oldallal tesszük elérhetővé, ami egyébként a sajoecseg.blog.hu címet viseli.

A főoldalt követően a letölthető dokumentumok között is történt egy kis változás. A dokumentumokat post-it cetlik szimbolizálják, egy parafatáblán. A dokumentum megnyitásához bal gombbal, letöltéshez jobb gombbal kattintson a cetlikre, majd válassza a "Letöltés másként..." menüpontot.

A galériába 655 darab fénykép került feltöltésre, külön kategorizálva, látványos albumokba rendezve (megtekintéséhez Flash Player kiegészítő szükséges, ami pl. Google Chrome böngészőben alapból be van építve). Flash Player kiegészítő letölthető innen: https://get.adobe.com/flashplayer/

Az intézményekhez a település nevesebb intézményei kerülnek, viszont ha szeretné vállalkozását itt megjeleníttetni és a falu lakosai számára megosztani tevékenységét, erre díjmentesen biztosítunk lehetőséget. (Ezzel kapcsolatban írjon e-mailt!)

Bízom benne, hogy a változtatás megelégedést eredményez minden oldalunkra látogató számára. A honlap sok munkaóra eredménye, viszont karitatív alapon készült, így költségvetésünkből egyetlen forintot sem kellett érte kivenni.

Inklovics László
polgármester

10392280_1499241377010997_2445100914388050489_n.jpg